Se det digitale energimærke

Buevej 28

, 5985 Søby Ærø

1 / 23
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 172 m²
Garage 42 m²
Udhus 12 m²
Grundareal 1.398 m²
Værelser 7
Antal plan 2
Byggeår 1850 /1996
Sagsnummer V01145
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 393
Ejendomsværdiskat 608
Renovation 248
Rottebekæmpelse 37
Skorstensfej. ansl 33
Husforsikring 313
Ejerudgifter i alt 1.632

Idyllisk og velholdt ejendom med flot udsigt i skøn natur

I landlig idyl ved markvej nær skov, strand og Søby By ligger denne hyggelige ejendom på stor grund, ved flot natur og med udsigt over marker og Østersøen. Der er tale om en velindrettet ejendom med forholdsvis store åbne og dermed lyse rum. Der er desuden stor have med baghus og garage med elport. Ejendommen er velholdt og er godt lavet af håndværker. Ejendommen kan også anvendes som feriebolig, som er den nuværende anvendelse. En rummelig ejendom - lys og venlig - og plads til at samle hele familien.

Boligen er fra 1850 og fremstår som en moderne bolig, men stadig med den sjæl og charme, som der er i disse landboliger. Den gul pudsede facade og det røde tegltag med halvvalm giver flot indtryk. Garagen er opført i samme stil og passer godt ind i bygningsværket og omgivelserne iøvrigt. Boligens indretning også holdt i landlig stil med synlige bjælker, hvidmalede lofter og bondehusvinduer.

Indeholder:
Entré med indgang til pænt flisebelagt badeværelse, dejlig baggang med klinkegulv og brændeovn og med åben forbindelse til køkken med videre adgang til spisestue, med åben forbindelse til stue hvorfra der er flot udsigt til Østersøen. Der er fra stue adgang til mindre stue og udgang til mellemrum - med indgang til stort flisebelagt badeværelse samt trappe til 1. sal med fordelingsgang, lille toilet, samt 4 gode værelser. I alt 2 badeværelser, 3 toiletter, 4 soveværelser, 2 stuer, køkken, stor baggang, udhus med vaskerum samt garage.

Ejendommen opvarmes med el-varme og supleres med brændeovn. El-varmen forklarer det lave energimærke F og det anbefales eksempelvis at indstallere fx. varmepumpe eller anden alternativ energi, specielt såfremt ejendommen skal anvendes som helårsbeboelse.

Lidt om Søby:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked og bager. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

Lidt om Ærø:
Vi er på en Ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobsmuligheder og meget mere. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning