SOLGT - Teglgade 20, 5960 Marstal - Villa på 102 kvm. - Sagsnr. V16090
Se det digitale energimærke

Teglgade 20

, 5960 Marstal

1 / 18
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 102 m²
Udhus 8 m²
Grundareal 247 m²
Værelser 5
Antal plan 2
Byggeår 1850 /1910
Sagsnummer V16090
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 321
Ejendomsværdiskat 325
Renovation 248
Rottebekæmpelse 21
Husforsikring 324
Ejerudgifter i alt 1.239

BYHUS / FRITIDSHUS I MARSTAL

Godt byhus tæt på alt i Marstal med dejlig nem have og med mulighed for at komme rundt om ejendommen via slippe. Der er kun et stenkast til havnen og fra ejendommen er der få hundrede meter til indkøb og den hyggelige gågade. Byhuset er velindrettet med bl.a. 2 sammenhængende stuer og 2 værelser. Godt badeværelse med gulvvarme og dejligt lyst køkken. Haven har stor flisebelagt terrasse og godt græsareal. En ejendom som skal ses og opleves.

Byhuset indeholder i stueetagen stor entre med lyse klinker, nedgang til installationskælder og med plads til tørretumbler og vaskemaskine samt udgang til terrasse/haven. 2 sammenhængende stuer med godt lysindfald, trægulve og gibsloft med synlige bjælker. Fra stuerne er der adgang til pænt badeværelse med grå fliser, gulvvarme og gibsloft med nedfældede spots. Herudover er der fra stuerne udgang til lyst køkken med linoliumsgulv, gibslofter samt trappe til 1. sal. Bryggers med udgang til haven.

1.salen indeholder repos med tæppe og træloft. Værelse med plankegulv og listeloft med synlige bjælker. Værelse med gibsloft, synlige bjælker og nyere vinduer.

Haven har stor flisebelagt terrasse samt et græsareal. Herudover er der et redskabsrum med lille overdækning. Det er muligt at komme fra haven omkring huset til gaden via slippe.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sporttøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, køb af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning