Se det digitale energimærke

Ronæsvej 6, Ronæs

, 5960 Marstal

1 / 53
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
16
3146 KB


Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 239 m²
Udhus 270 m²
Grundareal 1,73 ha
Værelser 8
Antal plan 2
Byggeår 1920
Sagsnummer V16131
Ejendomstype Nedlagt landbrug
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 437
Ejendomsværdiskat 625
Renovation 257
Rottebekæmpelse 34
Skorstensfejning anslået 67
Husforsikring 717
Ejerudgifter i alt 2.136

"DAMSBO" - GODT FRITIDSLANDBRUG - NÆR MARSTAL

Hvis du drømmer om at få nye rammer til din hverdag, så er der her mange muligheder for at finde plads til det her, for denne ejendom rummer mange gode kvadratmeter: Her er chancen for at have heste, der er gode ladebygninger med plads til drift af mindre håndværkervirksomhed, der er et tørt værksted hvor den dedikerede gør-det-selvmand kan udfolde sig, der er plads til mindre hobbylandbrug og så har boligdelen kvadratmeter nok til en stor familie eller hjemmearbejdspladser til to.

Ejendommen ligger fredeligt udenfor Marstal, med dejlig udsigt til marker og det omkringliggende landskab. Her er en idyllisk sydvendt have og en terrasse til grillaftenerne.

Indenfor er ejendommen praktisk indrettet med en pæn entré hvorfra der er adgang til soveværelse, stort og nyere toilet med bad samt gulvvarme, indgang til køkken alrum med brændeovn og endeligt trappen til 1.sal. Fra køkkenalrum går man ind i den sydvendte og lyse spisestue og herfra er der stue en suite, samt endnu et værelse. Fra køkkenet er der også adgang til et viktualierum samt til bagindgangen med grovkøkken og vaskemaskine og tørretumbler. Et meget velindrettet og praktisk grundplan, med gode rumstørrelser og ikke megen spildplads.

På 1.salen er der et stort og hyggeligt stuerum, med god udsigt fra kvisten. Her er der også indrettet kontorområde og der er mange flere muligheder for at udnytte pladsen kreativt. Fra det store stuerum er der adgang til 2 mindre og 1 større værelse.

Ejendommen fremstår velholdt og med i alt 5 værelser, 3 stuerum, udearealerne og de tilhørende bygninger, er der ikke mange begrænsninger i forhold til at udnytte kvadratmetrene efter hjertet.


Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Ø-KORT.
Der udstedesø-kort til helårs- og fritidshusejere - og rejsen er gratis den ene vej. Se mere på www.aeroe-ferry.dk 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning