Tværbymark 15, 5970 Ærøskøbing

ELEGANT HESTEEJENDOM MED VIDUNDERLIG UDSIGT TIL ØSTERSØEN

Drømmer du om at bo i landlige omgivelser i et af Ærøs mest naturskønne områder?

Her i Tværbymark finder du en vidunderlig plet på jord, med bugtende marker helt ned til den smukke kystlinje og egen nedgang igennem klinterne til noget af det allerbedste, krystalklare fiskevand, øen har at byde på.

Selve ejendommen fremstår ualmindelig flot med masser af lys og luft i samtlige rum. Her er lagt vægt på elegante løsninger med kvalitetsmaterialer overalt og der er en følelse af luksus, når man træder ind ad døren i stuehuset. Samtidig er der virkelig gjort plads til det gode liv med heste, da der udover fantastisk beliggende fold og ridebane med havet som smuk baggrund, også findes ridehal og hestestald, kæmpestor garage - samt alt hvad hjertet begærer af indendørs plads til foder, sadler og udstyr i opvarmet rum - og ikke mindst grovkøkken og -badeværelse, så de mudrede gummistøvler kan stilles, inden den 'fine' del af huset betrædes.

Hvis dette ikke skulle være nok, forefindes stadig den gamle kostald, kalvehus, hønsehus og fårehus, udover flere opdyrkede marker i området, som pt. er udlejede.
Dette er virkelig en ejendom, du skal tillade dig at gå på opdagelse i.Indeholder:
Huset, der ligger ved en stille vej med afkørsel fra Bregninge, tilgås via gårdsplads ind i en stor og lys entré indrettet med indbyggede skabe og videre ind i en smukt og åbent køkken/alrum med lækre køkkenelementer og kogeø, plads til spisebord, sofamiljø og endda et barområde. Herfra tilgås førstesalen, der indeholder et luksuriøst badeværelse, samt tre store, gode soveværelser, udover stort, lyst repos. Bryggers, et ældre badeværelse, grovkøkken/kontor, opvarmet sadelrum, ekstra opbevaringsrum med fryser, samt hestestald tilgås via entréen. De øvrige bygninger, såsom kostald, kalvehus, hønsehus og garage, tilgås fra gårdspladsen. Indendørs ridehal, udendørs ridebane, fold med læskur, græsmark og opdyrkede marker er at finde ved en kort, men idyllisk tur ned mod vandet.

Alt i alt en særdeles harmonisk ejendom.

Huset blev i 2007 godt renoveret - 1 sal med 3 værelser, stort repos/stue, velegnet til hjemmekontor for 2 personer, samt dejlig badeværelse med gulvvarme. Stueplan - ligeledes fra 2007 - Entré med skabsplads, HTH køkken, alrum med flot klinkegulv med gulvvarme. Vinduer og døre. godt isoleret og der er varmepumpe (luft/vand) - og ejendommen har også et godt energimærke "C". Badeværelse ved bagudgang er fra 70'erne.

MIDT-ØEN
Ærø er ikke en flad ø - sammenlignes ofte med en hval-ryg - og på toppen af 'ryggen' finder du midt-øen, med en hel stribe af større, velfungerende landsbyer: Olde, Tranderup, med Ærøs efterskole, Vindeballe, med egen kro, Bregninge, med kulturhus og populære overnatningssteder. Bevæger du dig i sydvestlig retning, finder du Lille Rise, Dunkær og Store Rise, hvor øens elskede bryggeri ligger. Øens nok mest populære natur-turistmål er Voderup Klint - her opleves naturen mere overvældende og kystlinjen mere dramatisk med rullesten og strande med diger, bølger. I umiddelbar nærhed, den hyggelige landsby, Voderup.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet- restauranter. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.