Alleen 1A, 5985 Søby Ærø

Rødstensvilla ved Søby Havn

Godt beliggende på Alleen - hvor Søby havn ligger rundt hjørnet. Bygningen ligger smukt midt på den store grund med store træer og frugttræer. Der er udsyn til havnen og færgen. En rummelig ejendom med carport, værksted, drivhus samt redskabshus. En ejendom med masser af plads og muligheder.

Ejendommen indeholder: Indgang til bryggers i udhusbygning, hvor der også er flisebelagt badeværelse med muret bruseniche, gulvvarme og fyrrum med oliefyr. Fra bryggers er der indgang til køkken med godt udsyn til havnen og vandet. Stue med brændeovn, spisestue med indgang til endnu en stue / værelse. Soveværelse. På 1. sal er der kvistværelse, værelse samt uudnyttet loft. Der er fra 1. sal flot udsigt til vandet og havnen. En flot bygning med røde mursten, tegltag og plastermo vinduer og dører. Indvendigt trænger ejendommen til en "opfrisker" - men kan bestemt blive en rigtig flot bolig, som præsenteres flot på den store grund.

Lidt om Søby:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn. Søby har bl.a. supermarked og bager. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.