Græsvængevej 17, Græsvænge, 5960 Marstal

Rummelig rødstensvilla i natur - nær Marstal

Ideel for jer, der vil bo på landet, men samtidig være tæt på byen, skolen og indkøbsmulighederne.
I Marstals udkant, hvor by møder land, ligger denne pæne villa - moderniseret og hulmursisoleret - og med stor kælder på 100 m2.
Dejlig have med terrasse og god plads til både leg og køkkenhave. Der er afstand til naboerne og marker i baghaven. En fredelig plet - tæt på det hele.

Huset er velindrettet med et boligareal på 145 m2, hvor af de 45 m2 er på 1. salen. Endvidere stor kælder med egen udgang til have. Via husets hoveddør er der indgang til entré med trappe til 1. sal. Spisestue med skydedør til opholdsstue - begge med pæne gulve. Flot Svane køkken i hvidt/kirsebær. Stort soveværelse med god skabsplads. Ældre, men pænt badeværelse med både kar og brus. Husets 1 sal er indrettet med repos, kvistværelse samt yderligere to store værelser. Kælder benyttes i dag som vaskerum, værksted og fyrrum med oliefyr. Der er mulighed for tilslutning af fjernvarme.

Alt i alt - mange kvadratmeter og en beliggenhed i gå-/cykelafstand til det hele.

Energimærke "G" kan rekvireres på kontakt@obolig.dk

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sporttøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, køb af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.