Rødegårdsvej 1, 5970 Ærøskøbing

IDYLLISK FRITIDSHUS/ HELÅRSHUS

Hyggelig ejendom i landlige omgivelser i mindre landsby - Store Rise, som ligger ca 6 km fra Ærøskøbing. Der er kort afstand til Østersøen og stranden ved Rise Mark. Få hundrede meter fra ejendommen ligger offentlig transport. Der er dejlig have med farverige blomster, havedam og buske. Indvendigt er ejendommen også idyllisk - og i pæn stand. Renoveret i 2003 og der er separat afdeling med egen indgang med 2 værelser og dejligt flisebelagt badeværelse. Så mulighed for bla Bed & Breakfast er tilstede. Ejendommen er også velegnet som fritidshus og er rigtig hyggelig.

Super hyggeligt og godt indrettet - og starter med entré med indgang til dejligt badeværelse med dusch, køkken, sydvendt stue med brændeovn, 2 værelser og bryggers med udgang til sydvendt have. Fra Bryggers er der indgang til separat afdeling som også har indgang i huset gavl - denne afdeling har 2 værelser og et dejligt flisebelagt badeværelse. Der er desuden carport med redskabshus.

Ejendommen er tilsluttet offentlig kloak, vand fra Rise Vandværk, og der er el-varme supleret med brændeovn. Fjernvarme kan tilsluttes - og der er i huset også forbedredt til evt dette - med bla rør i gulve i gavlværelser mod vest.
Der er el-gulvarme i badeværelser.

Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.