P M Gang 6, 5960 Marstal

HYGGELIGT BYHUS / FERIEHUS I SKIPPERBYEN

I den gamle charmerende bydel ved "Sønderrenden" i Marstal - ligger dette lille hyggelige feriehus / byhus i den snogede lille gade.

Du kan næsten se "Sønderrenden" og "Kalkovnen" fra huset - men få skridt mod øst - så er du ved havnen - og kun få hundrede meter til dejlig strand ved Eriks Hale. Ligeledes er der kort afstand til gågaden, indkøb mm.

Indeholder: Lille Entré med klinker og gulvvarme, hyggelig lille sydvendt stue ligeledes med klinker og gulvvarme, dejligt anvendeligt køkken også med gulvvarme samt med udgang til lille ugenert gårdhave. Fra køkken indgang til badeværelse med bruser. Der er fra stuen og nær køkken - trappe til 1. sal med et stort rum - beklædt til kip og med radiator. Ejendommen blev renoveret i 2000 med bla. køkken samt gulve med klinker med gulvvarme i hele stueplan - dog ikke badeværelse - hvor der el-radiator.

Der er desuden lille ugeneret gårdhave - med lille spisebord og plads til grill.

ET SØDT LILLE FERIE HUS - I DEN GAMLE BYDEL


Der er tilsluttet fjernvarme, tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut


Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.