Grønnemosevej 9, 5970 Ærøskøbing

IDYLLISK LANDSTED

Fra Bregninge landsby kører man af en lille, blind vej ned til dette idylliske landhus, som ligger omringet af marker, tæt på naturen og med hyggelig vestvendt have.

Ejendommen ligger som sidste beboelse på vejen og har en lille parkeringsplads ved siden af et mindre anneks, der også hører til. Der er en rigtig idyllisk have og stedet ligger beskyttet af det bølgede landskab og de omkrandsende træer.

Huset har fået vandskade på loft pga slidt stråtag - som må skiftes. Ellers et dejligt hus med originale døre og andre fine detaljer. Det er et hus som har bevaret den gode, originale sjæl og som kan blive et dejligt hjem for en lille familie, der gerne vil være på landet eller et fristed for dem der søger et feriehus.


Der er kommet nyt tag på anneks i 2019 anneks og beboelseshuset har ældre stråtag, som der skal påregnes at skulle skiftes. Begge bygninger står med hvidkalkede vægge. Der er fine, kitfalsede vinduer i god stand og en stor marksten ligger som trappetrin ved indgangsdøren - her er både hyggeligt og idyllisk. Det er tydeligt at der er en grundlæggende kvalitet, som med mindre istandsættelser gør at ejendommen virkelig kan blive en lille perle.

Indenfor kommer man direkte ind i spisestuen med klinkegulv og brændeovn og herfra er der forbindelse til resten af boligens rum som mod syd inkluderer køkken med mindre spiseplads, et bryggers og en baggang med mindre værksted - herfra også udgang til det fri. Mod vest er der fra spisestuen en afdeling med to værelser, begge af god størrelse og en fælles gang til badeværelse. Mod nord er der fra spisestuen en stor opholdsstue, med endnu en brændeovn, og et lyst udsigtsvindue mod nord samt adgangsdør til den vestvendte have. Der er god plads i stuen så der er også indrettet et lille kontorhjørne her.

Førstesalen er ikke indrettet, men med det store grundplan vil der være mulighed for en fin udvidelse på 1.salen og indretning af mindst 4 værelser mere.


Der er elvarme og vand fra egen brønd.

Energimærke kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning (75%) sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.