Lebymarksvej 3, 5985 Søby Ærø

"KLINTELY" MED HAVUDSIGT OG GRUND DIREKTE NED TIL KYSTEN

Godt beliggende sommerhus, et Liljehus fra Nordsøserien, på naturskøn grund - grænsende op til lille sø.

Der er skøn udsigt til Østersøen - og med vej til grunden ved vandet. Der er for enden af grunden "natur-trappe" ned til selve stranden.

Straks når man træder ind - føler man sig godt tilpas. Det store lyse rum / køkken-alrum med loft til kip, stuen med fine vinkler / hyggekroge med udsigt naturligvis, brændeovnen, ser udsigten og markerne, terrassen med havemøbler og måske overvejer man en tur til stranden.

Ejendommen har store vinduespartier vendt mod syd og har dermed det bedste udsyn til havet og naturen.

Ejendommen kan også anvendes som helårshus - og er derfor blevet ekstra isoleret - altså opfylder de ekstra krav der er til helårshuse.

ET GODT HELÅR- / FRITIDSHUS MED UDSIGT


Ejendommen er opført i 2003 - et godt træhus "Lilje-huset.

Indeholder:
Bryggers med indgang til sydvendt køkken som er i åben forbindelse til stuen med trægulv. Der er brændeovn og udgang til den sydvendte træterrasse. Fra stuen er der indgang til dejligt flisebelagt badeværelse med muret bruseniche og med gulvvarme. Fra stuen ligeledes indgang til godt soveværelse med skabe, værelse samt stor hems i stuen. Der er desuden stort redskabhus ved vejen.

Ejendommen har været anvendt som sommerhus og har gennem årene ikke været lejet ud - og er dermed ikke slidt. Ejendommen fremstår meget pæn og vedligeholdt.
Da ejendommen også er et helårshus - er det bygget derefter og opfylder de strengere krav der er til helårshuse. Blandt andet bedre isolering.

Der er el-varme suppleret med brændeovn, egen brønd med god vandkvalitet og der er pilerensningsanlæg samt trixtank til spildevandet.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


Der er ca 4 km til Søby by med indkøb og færge.

Lidt om Søby By.
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Der er ca 4 km til Søby by med indkøb og færge.

Lidt om Søby By.
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.