Kongeballevej 14, 5970 Ærøskøbing

Kært og kunstnerisk lille hus på midtøen

I den fredelige lille landsby, St. Rise midt på Ærø, finder du dette solfyldte og rare hus med den gode atmosfære.

Huset er pænt renoveret. Blandt andet blev vægge revet ned og dermed åbnet op for at lukke mest muligt lys ind, og der er lagt pæne trægulve. Boligen opleves som let og enkel, da man kan komme til alting.

Ved siden af huset ligger den 27 m2 store (tidligere) garage, der i dag fungerer som et lille lysthus med masser af plads til værksted, såvel som hygge, da der i garagedørens sted er sat et stort sprossevindue, der giver en rigtig fin sommerhus-stemning.

Haven omkring huset er økologisk dyrket, og der er egen brønd, så den nuværende ejer har formået at være selvforsynende med grøntsager en stor del af året.

Udsigten fra en fritliggende terrasse i hjørnet af køkkenhaven er over åben mark - og ganske tæt på: Smukke Rise Kirke tronende på bakken.


Indeholder:
Du ankommer til huset mellem frodigt anlagte bede, med et væld af smukke blomster. Der er to adgange til huset, den ene via vindfang direkte til køkken / alrum og den anden via et værelse, som i dag anvendes som soveværelse, men som nemt kan fungere som bryggers.
Køkken / alrum er hyggeligt vinkel-rum med lille spisekrog i forbindelse med køkkenet og dejlig brændeovn i opholdsafdelingen. Herfra er der udgang til en 10 m2 stor træterrasse - med udsigt over mark og græssende dyr.

Alt i alt et rigtig dejligt hus, der også kan anvendes som feriebolig - og som på grund af beliggenheden midt på øen, ligger bekvemt i forhold til øens aktiviteter, busforbindelser mm

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM ST. RISE
Landsbyen St. Rise ligger midt på Ærø med ca. 5 km til Ærøskøbing, ca. 8 km til Marstal og ca. 14 km til Søby og der er gode og gratis busforbindelser til øens øvrige byer og landsbyer. Den forholdsvis korte afstand med bus til skole, indkøb mm gør det særligt attraktivt at
bo i dette område. Naturen er også nær - ca. 3 km til den populære Risemark Strand ved Østersøen, som også byder på gode fiskemuligheder og der er ophaler-plads ved Dunkærmark.

I landsbyen findes en af øens banker, et plejehjem, øens populære bryggeri, idrætsanlæg-boldbane-multibane-sportsaktiviteter, dagplejernes hus, øens jobcenter mm. Gratisbussen til øens øvrige byer og landsbyer stopper lige om hjørnet.OM ÆRØ:
Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.
Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde,
end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.