Hovedgaden 38, Ommel, 5960 Marstal

VELINDRETTET HUS I HYGGELIG LANDSBY

I Ommel - en lille by nær Marstal, omgivet af smuk natur, oldtidsfund og havets bølger - ligger dette charmerende hus, der udefra ser ganske lille ud, men indeni overrasker med at være et skoleeksempel på, hvordan få kvadratmeter kan udnyttes til fulde, så huset føles rummeligt, moderne og praktisk.

Huset ligger i en dejlig gade midt i landsbyen, der i den grad oplever et boom i børnefamilier i disse dage. Det skyldes ikke mindst 'landsby-ånden' og det hyggelige havneliv, men også den overskuelige afstand til skole og forretninger i Marstal.

Der er kort afstand til 2 små havne - stranden ved Ommel Havn og kun ca 3 km til Marstal By.

Et godt fritids- / helårshus


Indeholder: Her en pæn og renoveret bolig der anvendes som fritidshus og tæller med blandt andet en lys vinkelstue i husets bredde med romantiske sprossevinduer, brændeovn, plads til spisebord, såvel som flere opholdsmiljøer. Den rummelige stue ligger i forbindelse til et veldisponeret køkken, der er fint indrettet med god bord- og skabsplads, samt spisekrog. Hertil kommer badeværelse, samt et lille anvendeligt bryggers med udgang til praktisk udenoms område med flere hyggekroge, solrig terrasse og redskabsskur. Førstesalen indeholder tre gode, store værelser.

Alt i alt et hus, hvor man har været omhyggelig med layoutet, så hver kvadratmeter er udnyttet på fornemste vis.

OM OMMEL
Ommel er en landsby med næsten 300 indbyggere ca. tre kilometer nordvest for Marstal. Ommel har mange smalle gader med gamle huse. Det tidligere missionshus er nu beboerhus. Der er kro og sportsplads og nogle få erhvervs-virksomheder. Byen ligger på en halvø med havnene Kleven og Strandbyen, hvorfra der tidligere blev drevet søfart og fiskeri. I dag benyttes havnene især af lokale og lystfartøjer. Byen fremtræder med sin sluttede bebyggelse og krogede gader som en kompakt landsby. Det kan næsten ikke blive mere autentisk end i Ommel. Med de to aktive og meget forskellige små havne, med både vandre- og cykelsti til naturskønne områder såvel som nærmeste byer, med et gadenet, der i første omgang kan forvirre, men på den lange bane er med til at understrege landsbystemningen, med den korte afstand til den største by på Ærø, Marstal - så kan det ikke undre, at Ommel oplever en sand opblomstring i disse dage, bl.a. med mange nye tilflyttede børnefamilier.

OM ÆRØ

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse.

Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.