Alleen 5, 5985 Søby Ærø

DEJLIG VILLA I ROLIG GADE - BELIGGENDE FÅ MIN. GANG FRA HAVET OG HAVNEN

Denne klassiske rødstensvilla fra 1936 ligger trygt placeret i den hyggelige og aktive by, Søby - trukket tilbage fra hovedvejen og alligevel placeret midt i byens hjerte.

Villaen - der anvendes som feriebolig - har et boligareal på 100 m2 og der er indenfor de sidste år gennemført forbedringer, så boligen fremstår moderne, omend med et skær af sommerhuscharme igennem hele huset.

Udefra fremstår huset indbydende og indvendigt har boligen en god planløsning og en indbydende atmosfære, takket være de anvendte materialer, samt det dagslys, der strømmer ind ad de mange store vinduespartier.

Fra adressen er der gåafstand til dagligvarebutik, natur og strand, havn med legeplads, samt gratis bus, der binder hele øen sammen.


Indeholder:
På højre hånd i entréen befinder husets grovkøkken / bryggers sig med direkte udgang til den charmerende have. Til venstre ligger det lyse, moderne køkken, der fører videre henholdsvis til husets store stue og husets fordelingsgang. Fra denne gang tilgås husets badeværelse, et værelse / kontor, hyggelig udestue med udgang til haven, samt trappe til førstesalen. På førstesalen forefindes toilet, soveværelse og husets store master soveværelse. Tilbygget huset er ældre garage / skur.

OM SØBY
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierende område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår turisme-projekter.Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger. Af international interesse er el-færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el-færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg.

Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø. Mod vest finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere og du finder øens lille 'slot', herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og
lejrskoler.

OM ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-
restauranter. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv - og ikke som mange nu blot er forstad til en større by - så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.