Reberbanen 4, 5960 Marstal

FRITLIGGENDE RØDSTENSVILLA - NÆR BYMIDTEN I "SKIPPERBYEN "

Godt beliggende på hjørnegrund med stor "luftig" have, med terrasse og garage.

Her emmer af fred og ro - og alligevel er man tæt på centrum, skole, indkøb, havn og strand.

Denne ejendom har alt - hvad en familie har brug for - og alle Marstals herligheder i gåafstand.

ET GODT OG RUMMELIGT FAMILIEHUS

Indeholder:
Entré med indgang til køkken, gæstetoilet, udestue, stue, samt fra entré trappe til 1. sal med 4 værelser samt ældre badeværelse med terrassogulv og bruseniche. Der er under tæpper på 1. sal trægulve. Fra køkken er der indgang til stuerne samt nedgang til lille fin kælder med vaskerum, lille værksted, viktualerum og fra kælder er der også udgang til haven. Køkken er et Kvik-køkken fra 1991.

Ejendommen har en forholdsvis stor have - en dejlig have - som ved at fx. plante hegn rundt grunden - kan blive en meget ugenert plet. Altså hvis det er det man ønsker.

Der er tilsluttet fjernvarme, offentlig spildevandsrensning (septiktank er slettet) og vand fra Ærø vand.

Ejendommen er opført i gode materialer med pænt tegltag fra 1994 som også er blevet isoleret i forbindelse med udskiftningen.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og færgehavnen samt et stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.

Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.