Brøndstræde 18, 5960 Marstal

STORT BYHUS MED POPULÆR BELIGGENHED I MARSTAL

Her er en sjælden mulighed for at blive ejer af et byhus lige midt i Marstals snoede gader, som kan rumme hele familien. Med sine hele 187 m2 bolig, er der god plads til den store familie - uanset om huset skal anvendes som helårshus eller som fritidshus.

Foran huset findes en lille terrasse og bag huset ligger den store, flisebelagte gårdhave, som indbyder til hygge og samvær.

I gåafstand fra ejendommen findes gågaden med Marstals hyggelige handelsliv, dagligvarebutik, spisesteder og den smukke kirke. Der er ligeledes gåafstand til Marstals spændende havne som emmer af miljø og stemning.

Husets indretning:
Forstue/entré som har plads til overtøjet, men også et let møblement. Herfra adgang til stue, køkken og badeværelse. Stuen er meget rummelig og har gode indretningsmuligheder. Køkkener har ind-/udgang til gårdhaven, og med sin gode bordplads er der god plads til gastronomiske udfoldelser. Fra køkkenet er der nedgang til en kælder og trappe til 1. sal. Denne har en stue/soveværelse samt to værelser. Det ene værelse med en flot udsigt over gaden, ned til havnen og helt over til Langeland.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Brændeovnen kan ikke anvendes, da skorstenspiben ikke er ført op gennem taget.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.