Teglgade 6A, 5960 Marstal

BYHUS / FRITIDSHUS I STEMNINGSFULD GADE

Dette charmerende, lille "Skipperhus" har simpelthen en beliggenhed, der er helt i top, sådan som den forbinder havn og bymidte. Hvis en gade kunne tale, ville denne kunne fortælle om århundreders spændende søfartshistorie og byliv i Marstal.

Teglgade 6A er opført i 1892, renoveret på flere områder i ca 2007.

Fremhæves må "hyggen" i det lille hus, den nyrenoverede førstesal, fra 2007, der er ét stort, lyst rum bygget til kip, samt den dejlige aflange, solrige og lukkede have.

Udefra falder huset godt ind i rækken af små byhuse, sådan som det ligger og putter sig. Indeni finder du mange originale detaljer, såsom døre og indbyggede skabe og layoutet gør, at der er blevet plads til det hele. Huset trænger flere steder til en kærlig hånd, men så kan det også blive det mest bedårende lille byhus.

VELEGNET SOM FERIEBOLIG ELLER TIL DEN LILLE FAMILIE.


Indeholder:
Huset tilgås via lille entre, der fører til husets hyggelige stue. Fra stuen er der adgang til badeværelse, samt det charmerende køkken og spisestue. Fra køkkenet er der direkte adgang til flisebelagt terrasse. Førstesalen tilgås via trappe i entréen og er ét stort rum med rigelig plads til dobbeltseng. Haven kan også tilgås via overdækket indgang på siden af huset, som også kan anvendes til cykler og/eller opbevaring.

Der er tilsluttet fjernevarme, offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærø vand.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 75% belåning - sandsynligvis opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø. Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.