St. Rise Landevej 4, 5970 Ærøskøbing

KVALITETSVILLA MED UDSIGT - SKAL OPLEVES

Denne ejendom er noget for sig, og skal ses for at få den rigtige bedømmelse, som den fortjener. Kvaliteten er i top både inde og ude - og der er tilmed udsigt over marker og til Østersøen.

Vi befinder os i St. Rise, en landsby centralt placeret på Ærø, i et stort og dejligt hus, bygget i 1953 - med 217 m² bolig og 135 m² kælder der udgør de perfekte rammer for den store familie, der foretrækker rummelighed og højt til loftet.

Huset er fra en håndværksmæssig glansperiode og et glimrende eksempel på, at klassisk byggestil aldrig går af mode. Fremhæves må de mange originale elementer, såsom lakerede trægulve, pudsede lofter, elegante trapper og de mange indbyggede skabe.

Huset fremstår absolut velholdt og er i perioden 1994-1999 blevet gennemrenoveret. I 1995 blev den 49 m² store carport bygget i samme stil som huset og fremstår ikke alene praktisk, men også klædelig i forhold til huset.

Indeholder:
Stueetagen indeholder entré, badeværelse, stort køkken med plads til spisebord, 3 store stuer en suite, en med brændeovn og en anden med udgang til dejlig terrasse. Hall med trappe til førstesal og nedgang til kælder. Førstesalen, der har masser af lysindfald fra store tagvinduer, indeholder master soveværelse, badeværelse, opholdsrum og yderligere 3 soveværelser. Kælderen, der er lys, tør og har fuld ståhøjde, indeholder trappeopgang med udgang til have, viktualierum, vaskerum, grovkøkken, opbevaringsrum, værksted og fyrrum. Den rummelige have er anlagt med græsplæne, køkkenhave og flisebelagte områder. Herfra er der fri udsigt over markerne og Østersøen.

Huset er i perioden 1994-1999 blevet renoveret. I 2005 er sydvendte vinduer i kælder blevet udskifitet. Nyt tag med undertag mod syd i 2006. Nyt fyr og olietank i 2006. Nye døre samt resterende vinduer i kælder udskiftet i 2014. Hulmursisolering i 2016. Alt i alt et hus med fokus på god kvalitet og funktionelle løsninger.

Energimærke, tilstandsrapport samt el-rapport mm kan bestilles hos kontakt@obolig.dk


OM ST. RISE
Gårdene og husene i St. Rise ligger langs det forgrenede vejnet, der i nord går fra kirken og præstegården, hvorfra der er adgang ad sti til langdyssen Tingstedet. I St. Rise finder du bl.a. Ærøs populære bryggeri, samt sparekasse, plejehjem, jobcenter og dagplejernes hus. Endvidere er der i området fjernvarmeanlæg. Ved Risemark Strand - en dejlig sandstrand delvist dækket af mellemstore og store sten og en havbund primært bestående af fint sand - står Ærøs vindmøller. Gratisbussen, der kører i timedrift, kører igennem St. Rise, og der er således nem adgang til skole, indkøb, færge og fritidsaktiviteter.

OM ÆRØ

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde,
end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter, når vi siger, at drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.