Abildvej 2, 5985 Søby Ærø

SPÆNDENDE OG VELHOLDT VILLA MIDT I SØBY

SPÆNDENDE OG VELHOLDT VILLA MIDT I SØBY

Dette fritliggende parcelhus fra 1924 ligger på rolige Abildvej, der er forbundet med hovedvejen i Søby.

Huset fremstår velholdt med tilhørende udhus og carport. Området omkring bygningerne er flisebelagt og et stykke bag huset er holdt med græs.

Huset kan tilgås via trappe til entré eller via bagindgang - indrettet med praktisk vask - der fører videre til køkkenafdeling.
Indenfor mødes du allerede i entréen af en spændende løsning på rumfordeling, nemlig tre murede buer, der mødes i en søjle - de fører til henholdsvis spisestue og køkkenets store spiseafdeling. De murede buer går igen ud til køkkenets arbejdsafdeling, samt fra spisestue til dagligstue.

Alle rum i stueetagen er rummelige med masser af lysindfald. Fremhæves må køkkenelementerne, der er holdt i flot, mørkt træ - noget som fungerer godt og virker meget moderne.

Men den allermest spændende løsning finder du på det nyrenoverede badeværelse, der er flisebelagt og indrettet både med jacuzzi og brusebad. Gennemgående har badeværelset et eksklusivt look med guld- og messingdetaljer, som giver en varm atmosfære.

På førstesalen, som tilgås via trappe i entré - forefindes repos af god størrelse, to soveværelser og et master soveværelse.
Den lille kælder tilgås fra køkkenet. Den er tør og derfor velegnet til lager og opbevaring.

Udenomsarealerne er både hyggelige og praktiske. Der er en stor indkørsel med flisebelægning, og en god terrasse, som i kraft af sin orientering mod syd har sol det meste af dagen. Baghaven har en god vestvendt græsplæne - oplagt til hyggelige stunder på en lun sommeraften. Her er også et godt og isoleret (150 mm) værksted med fjernbetjent rulleport fra Fyns Porte. Værkstedet har installeret vand og afløb, og der er støbt gulv. Desuden nyere skorsten på fyret.

OM SØBY
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierede område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår virksomheds- og turisme-projekter.
Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger. Af international interesse er el-færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el-færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg.
Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø. Mod vest finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere og du finder øens lille 'slot', herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.

OM ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang - dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv - så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Der er tilsluttet vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.