Danmarksgade 17, 5960 Marstal

FRITLIGGENDE VILLA I FARVERIG GADE

Der er højt til loftet på Ærø. Her er plads til at være sig selv - og samtidig er der en fornemmelse af, at hjælp og støtte altid er til rådighed, skulle der være brug for det.

Og her i Danmarksgade 17 er der i bogstaveligste forstand højt til loftet. I en virkelig dejlig villa, med masser af lysindfald, afhøvlede gulve og store, stemningsfulde rum, som kan danne rammer omkring det gode familieliv.

Fremhæves kan den store, åbne trappe til førstesal, det skønne køkken/alrum med brændeovn og udgang til kæmpestor træterrasse, samt det flisebelagte badeværelse med stor bruseniche - og ikke mindst det faktum, at førstesalen indeholder hele tre gode soveværelser.

Indeholder: Huset tilgås enten via entré eller via bryggers i gården. Fra entréen det rummelige badeværelse, samt stuen med vinduer til gaden. Herfra husets køkken/alrum og videre herfra det rummelige bryggers.
Førstesalen tilgås via trappe i stuen. Udover repos med plads til kontor, to gode værelser, samt husets store master soveværelse. I haven ligger desuden et anneks der kan indrettes som seperat gæstebolig, kontor værksted mv. samt brændeskur. Haven er i øvrigt anlagt med græsplæne og terrasse, så den er nem at holde.

Alt i alt en familievenlig bolig, der ligger tæt på skole/pasning og gratisbus, midtby og indkøb, havn og hav. Bør ses.

MARSTAL OG OPLAND
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Marstallerne elsker deres by og deres blå historie - og det præger såvel nye tiltag, det præger dagligdagen og det præger turismen. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.
Landsbyerne nær Marstal er Græsvænge, Kragnæs og Ommel, der i den grad oplever et boom i børnefamilier i disse dage. Det skyldes ikke mindst 'landsby-ånden' og det hyggelige havneliv, men også den overskuelige afstand til skole og forretninger i Marstal.

ÆRØLIV
Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.
Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en Ø.Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.