Trousløkkevej 3, 5960 Marstal

BYNÆR EJENDOM I LANDLIGE OMGIVELSER

Lige i udkanten af Skipperbyen finder du Trousløkkevej, som er en natursmuk vej, hvor ejendommene skyder tilfældigt op rundt omkring. De smukke landlige omgivelser kombineret med kun 1,5 km afstand til Kirkestræde i Marstal gør denne ejendom oplagt til både familien, som vil benytte huset til helårsbolig, men samtidig også til dig, som ønsker en rummelig fritidsbolig med luft omkring og højt til himlen.

Ejendommen er gennem sælgers ejertid sat løbende i stand med bl.a. isolering af gulvene, gulvbelægning i flere rum, badeværelse, køkken, vinduer og meget meget mere. Huset er indrettet med entré, spisekøkken, stue i hele husets længde, nydeligt badeværelse samt en 1. sal med hele fire værelser. Desuden er der fra køkkenet direkte udgang til udhusene, som har mange anvendelsesmuligheder.

Den hyggelige have byder på en gårdhavelignende terrasse og en græsplæne med udsigt over marker.

Der er opvarmet med el og vandforsyning fra vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.