Knasterbjergvej 4, 5960 Marstal

UNIK EJENDOM - OMGIVET AF VIDUNDERLIG SKOV, LAND OG NATUR

Det tager 5 minutter at cykle fra Marstals bymidte til Kansterbjervej 4 - og alligevel føles det, som om du er kommet til en helt anden verden, når du nærmer dig denne perle af en landejendom - en absolut sjældenhed på Ærø, omgivet af granskov, frugtbar jord og smuk udsigt over det omgivende område.

Dette er en ejendom, der bliver ved med at folde sig ud - med det ene dejlige rum efter det andet. Man fornemmer tydeligt, at her er det muligt at leve det gode familieliv, i smukke og velfungerende rammer til uforstyrret kvalitetstid året rundt.Bygget i 1865 kan man roligt sige, at det 254 m2 store stuehus er i fantastisk stand og al restaurering er gjort nænsom med respekt for husets sjæl - og samtidig med de mennesker, der skal bebo huset, for øje. Hus, udhus, maskinhus og garage står midt på grunden, der er på hele 37.237 m² fordelt på granskov, have, køkkenhave og landbrugsjord.

Indeholder: Huset tilgås via fordør til entré. Her finder du til højre et badeværelse med badekar og til venstre husets meget rummelige bryggers med udgang til gårdhave. For enden ligger husets store og hyggelige køkken/alrum med brændeovn. Herfra adgang til kontor/værelse. Videre og du kommer til husets helt vidunderlige stue med brændeovn og adgang til træterrasse. Du møder endnu en fordelingsgang med adgang til et dejligt soveværelse, et badeværelse, samt et toilet.På førstesalen finder du et repos med adgang til to soveværelser.

MARSTAL OG OPLAND
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Marstallerne elsker deres by og deres blå historie. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side. Landsbyerne nær Marstal er Græsvænge, Kragnæs og Ommel, der i den grad oplever et boom i børnefamilier i disse dage. Det skyldes ikke mindst 'landsby-ånden' og det hyggelige havneliv, men også den overskuelige afstand til skole og forretninger i Marstal.

ÆRØ
Ærø er kendt for at være forgangsland for alternativ energi: Solpaneler, halm- og pillefyr og vindmøller spredt ud over øen, så der også er international interesse og mulighed for AE-turisme. Endvidere har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Jo - en ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet- restauranter. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!


Der er tilsluttet fjernevarme og vand fra Ærø vand. (Elvarme, varmepumpe, brønd osv. )

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.