Ellehøjvej 26, 5985 Søby Ærø

DEJLIG VILLA - TÆT PÅ STRAND OG NATUR

Der er så dejligt i Søby - ikke mindst på Ellehøjvej, hvor du finder denne meget velholdte etplans villa fra 1980 - perfekt til familien, der ønsker at bo et trygt og sikkert sted, med god plads til at boltre sig på, både indenfor og udenfor - og endda med stranden, havnen og midtbyen indenfor gåafstand.

Huset er opført i klassisk mursten og det gennemgående materialevalg inde i huset såvel som udenfor gør, at det fremstår tidsløst. Samtidigt bærer det præg af at være særdeles velholdt ude som inde - ændringer og forbedringer, der er lavet igennem tiderne, er holdt i samme stil og gode kvalitet, som da det oprindeligt blev bygget. Alt i alt et rigtig godt helhedsindtryk af et hus fyldt med gode kvaliteter.

Indeholder: Huset tilgås via fordør ind i fordelingsgang. Her finder du tre soveværelser på stribe, det største med walk-in garderobe. Endvidere et dejligt, flisebelagt badeværelse og et godt køkken med plads til spisebord. Herfra husets rummelige bryggers med udgang til forhave. Også den dejlige, lyse stue tilgås fra fordelingsgangen, og her er udgang til stor fliseterrasse og en velholdt have, med drivhus og skur. Endvidere en velholdt garage med skur for enden.


SØBY OG OPLAND
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierende område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår turisme-projekter. Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som parationsværft og som laver nybygninger. Af international interesse er el-færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el- færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg.

ÆRØ
Ærø er kendt for at være forgangsland for alternativ energi: Solpaneler, halm- og pillefyr og vindmøller spredt ud over øen, så der også er international interesse og mulighed for AE-turisme.
Endvidere har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud. De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud, skulle man stå i en situation, der kan være svær at overskue. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Jo - en ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet- restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv - og ikke som mange nu blot er forstad til en større by - så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!


Der er tilsluttet vand fra Ærø vand. (Elvarme, varmepumpe, brønd osv. )
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.