Nevre 7, 5970 Ærøskøbing

PANORAMA UDSIGT - RING FOR FREMVISNING - BEMÆRK AT PRIS ER TIL FORHANDLING

HISTORISK CHARME ANNO 1867 – BO I SPÆNDENDE TO-I-ÉN-EJENDOM MED SMUK UDSIGT OVER ØHAVET

Beliggende lige i udkanten af Nevre og nær eventyrbyen Ærøskøbing kan I nu helt unikt opleve og erhverve jer denne historiske ejendom, Aldersro, der kan dateres helt tilbage til år 1867. Ejendommen slår dørene op til et væld af smukke detaljer, en flot herskabelig stil, den smukkeste udsigt over øhavet og ikke mindst en virkelig spændende planløsning, der rent faktisk giver jer mulighed for at benytte villaen som to separate lejligheder.

På grunden træder den gule bygning præsentabelt frem og byder jer velkommen til stueetagen, som straks fremviser lyse, højloftede rum.

I ankommer til en flot hall med trapper op til førstesalen, hvor der er mulighed for at indrette en særskilt bolig, da der både er et hyggeligt køkken-alrum med brændeovn, et pænt badeværelse med brus, to åbne stuer en suite med flot udsigt samt to gode soveværelser, hvoraf det ene har udgang til den vestvendte altan.

I stueetagen får I en indretning, som er meget lig overetagen. Også her er der to gode værelser samt et fint badeværelse med karbad. Men køkken og stuemiljø er adskilt her, således at køkkenet ligger for sig selv – et pænt, veludført køkken med flotte materialer i sort/hvid samt en god spiseplads – og stuen åbner sig som en smuk vinkelstue med den mest stemningsfulde pejs og en række herskabelige detaljer. På denne etage får I også et praktisk bryggers samt et rummeligt disponibelt rum, der bl.a. kan benyttes til opbevaring. Huset er løbende moderniseret med respekt for den originale stil, og som en bonus er der klargjort til pillefyr. Hele huset er forberedt til pillefyr - sælger har fået sat radiatorer op. Der foreligger tilbud på montering af pillefyr fra lokal smed.

Ejendommen står omkranset af en vidunderlig have med græsplæne, gårdhave og en skøn overdækket terrasse, hvorfra I kan beundre den storslåede udsigt over landskab og hav ude i horisonten. Fra selve grunden kan I faktisk følge den direkte markvej hele vejen ned til vandkanten ved Nevre, hvor små både ligger for svaj. Her finder I også Nevrestien, som løber hele vejen langs vandet fra Dæmningen ved Noret og ind til Ærøskøbings eventyrlige midtby, der har lidt af det hele: indkøb, friskole, børnehave, fritidsaktiviteter, lystbådehavn, museer, specialforretninger, legeplads og meget, meget mere.

Virkelig skønne omgivelser for dette historiske hus, som vil egne sig godt til børnefamilien – eller familierne. Måske som fritidsbolig for flere familier? Kontakt os i dag, og hør mere om de mange skønne muligheder.

Der er tilsluttet vand fra Rise vandværk og huset er opvarmet med luft/luft varmepumpe og brændeovn. Der er lagt stik til fibernet ind i huset.

Sælger oplyser, at kloaksystemet er renoveret inden for de sidste ca. 10 år.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

ÆRØSKØBING OG OPLAND
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.

Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med liv og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere.

I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole.

Området omkring Ærøskøbing er ligeså unikt som byen er det, eftersom der aldrig er givet tilladelse til et decideret industriområde; og man glædes - sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

OM ÆRØ:
Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'. Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.