Færgevej 32, Kragnæs, 5960 Marstal

RUMMELIGT OG SPÆNDENDE HUS I KRAGNÆS

Velkommen til denne charmerende ejendom som med sine hele fire soveværelser kan rumme den store familie. Beliggende på hjørnet af Færgevej og Færgegårdsvej i Kragnæs har denne ejendom indtil 1996 rummet en lille købsmandsforretning. Dette ses dog ikke den dag i dag, hvor købsmandsforretningen er inddraget til beboelse. Boligen ligger centralt på grunden - omgivet af en indkørsel, flere terrasser og en sydvendt græsplæne. Haven er opvokset med buske og planter, og man er således meget privat.

Boligen indeholder: Entré, bryggers med vaskemaskine og adgang til badeværelse med bruseniche og elgulvvarme. Fra entréen er der adgang til det rummelige køkken, som ligger i åben forbindelse med den hyggelig og lyse vinkelstue. Stuen har vinduer (og en terrassedør) mod tre sider, så her kan sollyset komme ind det meste af dagen. Der er brændeovn, plankegulv og en terrassedør ud til haven. Stueetagen indeholder desuden to værelser. På første sal findes desuden to store værelser - det ene med indbygget skabsvæg.

I forlængelse af bryggerset ligger der et udhus/skur, som er sammenbygget med huset. Her er god plads til haveredskaber og værktøj.

Ejendommen er opvarmet med luft til luft varmepumpe og brændeovn og er forsynet med vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Kragnæs:
Kragnæs er en hyggelig landsby i et naturskønt område tæt på Marstal. En rummer flere fastboende i flere aldre, så der er liv året rundt. Området har gode cykelruter i forskellige retninger, og i nærheden findes seværdigheden "Jættestuen", som er et levn fra Vikingetiden. I Kragnæs er der "højt til himlen" og byen og dens ejendomme er omgivet af marker - og grønne arealer.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.