Færgevej 32, Kragnæs, 5960 Marstal

SKØNT LANDSTED / FRITIDSHUS NÆR NATUR OG STRAND.

Velkommen til dette fine og rummelige hus med hele fire soveværelser - så også meget velegnet til den lidt større familie.

Godt beliggende i lille landsby - Kragnæs - blot ca 4 km fra Marstal by, med indkøb, skole, restauranter mm

Ejendommen er beliggende på hjørnet af Færgevej og Færgegårdsvej i Kragnæs - ved lille gadekær - og boligen ligger centralt på grunden - omgivet af en indkørsel, flere terrasser og en sydvendt ugenert have.

Området er meget idyllisk, stranden og naturen er nær.

Ejendommen er anvendelig både som helårs- og som fritidshus.


Boligen indeholder:
Entré, bryggers med vaskemaskine og adgang til badeværelse med bruseniche og elgulvvarme. Fra entréen er der adgang til køkken, som ligger i åben forbindelse med den hyggelig og lyse vinkelstue med brændeovn og udgang til solrig terrasse. Stuen har vinduer mod tre sider, så her kan sollyset komme ind det meste af dagen. Stueetagen indeholder desuden to værelser. På første sal findes desuden to store værelser - det ene med indbygget skabsvæg.

I forlængelse af bryggerset ligger der et udhus/skur, som er sammenbygget med huset. Her er god plads til haveredskaber og værktøj.

Sælger har i sin ejertid fået efterisoleret. Dette kombineret med luft/luft varmepumpen og brændeovnen giver mulighed for at holde varmeudgifter nede.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Kragnæs:
Kragnæs er en hyggelig landsby i et naturskønt område tæt på Marstal. Den rummer flere fastboende i alle aldre, så der er liv året rundt. Området har gode cykelruter i forskellige retninger, og i nærheden findes seværdigheden "Jættestuen", som er et levn fra Vikingetiden. I Kragnæs er der "højt til himlen" og byen og dens ejendomme er omgivet af marker - og skønne grønne arealer. Der er gode bademulighed og en lille bådebro for enden af Kragnæs Strandvej.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.