Østerbro 3, 5985 Søby Ærø

FRITIDSBOLIG I SØBY - CENTRALT - NÆR HAVN OG STRAND

Centralt i Søby ligger dette lille fritidshus / helårshus, som har natur, vand og strand meget tæt på.

Der få hundrede meter til havnen, færgen til fyn og als, lystbådehavnen og få km ud til Østersøen og Vitsø. Ca. 5 km fra Søby ligger Golfbanen, med flot natur og havudsigt på begge sider - flot tur, som skal nydes.

Der er fra ejendommen ligeledes gå afstand til bageri, supermarked, grill og restaurant.

Ejendommen er indrettet med bl.a. lille flisebelagt badeværelse, køkken med spisekammer, nedgang til kælder, sydvendt stue med brændeovn, værelse, 1 sal med 2 værelser. Der er dejlig have med blomster, træer, buske, terrasse samt redskabshus som kan bruges til værksted og vaskerum.

Ejendommen har været anvendt som fritidsbolig.


Indeholder:
Lille entre / bagindgang til køkken og flisebelagt badeværelse med badekar. Køkken med spisekammer og nedgang til kælder. Fra køkken indgang til sydvendt stue med trægulv og brændeovn. Fra stue er der indgang til entre som bruges som forbindelse mellem soveværelse og trappe til 1.sal samt udgang til haven. På 1.sal er der loftrum og 2 værelser - det ene med udsigt over Søby og vandet.

Der er oliefyr suppleret med brændeovn og varmepumpe (luft/luft), vand fra Søby Vandværk og tilsluttet offentlig spildevandsrensning.

Lidt om Søby:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager, trælast og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.