Krovejen 12, 5960 Marstal

RUMMELIGT FAMILIEHUS I HYGGELIGE OMMEL

Centralt i Ommel - Landsbyen med 300 indbyggere og hele to havne finder du dette rummelige byhus - godt og pænt indrettet - med stor sydvendt have - og med havkik til vandet ved "Kleven".

Her er landsby-idyl med natur, hav og bade strand i gåafstand - alt dette findes i rigt mål i Ommel. Og med Ærøs største by, Marstal, blot 3 kilometer væk, er indkøb, skole, bus og butikker lige i nærheden.

Omgivelserne er så hyggelige: Her pusles ~i de små haver, cyklister kommer forbi på deres rute til/fra Nevrestien til Ærøskøbing, folk hilser på deres vej på arbejde og husene ligger hyggeligt på stribe på kryds og tværs i landsbyen.

På Krovejen ligger dette rummeligel hus med mange veludnyttede kvadratmeter.

ET GEDIGENT RENOVERET FAMILIEHUS SOM OGSÅ KAN ANVENDES SOM FRITIDSBOLIG

Indeholder:
Stor entré med indgang til flot badeværelse med gulvvarme, indgang til den hyggelige store stue med brændeovn. I entréen går trappen til 1. sal med 3 gode velindrettede værelser samt repos med indbygningsskabe. Badeværelset er er fra 2009 - med gulvvarme. Stuen er i åben forbindelse til hyggeligt og vel placeret Invita-køkken fra år 2000. Køkken ligger direkte op til dejligt bryggers med udgang til haven. I stueplan ligger det store dejligt soveværelse som har direkte indgang til husets badeværelse. Der er gulvvarme i bryggers, bad og entré.

Huset er smagfuldt renoveret gennem de senere år - og fremstår både ude og inde i pæn stand. Taget er fra 1999 - nordsiden er dog ældre.

Der er tilsluttet fjernvarme, offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM OMMEL
Ommel er en landsby med næsten 300 indbyggere ca. tre kilometer nordvest for Marstal. Ommel har mange smalle gader med gamle huse. Det tidligere missionshus er nu beboerhus. Der er kro og sportsplads og nogle få erhvervs-virksomheder. Byen ligger på en halvø med havnene Kleven og Strandbyen, hvorfra der tidligere blev drevet søfart og fiskeri. I dag benyttes havnene især af lokale og lystfartøjer. Byen fremtræder med sin sluttede bebyggelse og krogede gader som en kompakt landsby. Det kan næsten ikke blive mere autentisk end i Ommel. Med de to aktive og meget forskellige små havne, med både vandre- og cykelsti til naturskønne områder såvel som nærmeste byer, med et gadenet, der i første omgang kan forvirre, men på den lange bane er med til at understrege landsbystemningen, med den korte afstand til den største by på Ærø, Marstal - så kan det ikke undre, at Ommel oplever en sand opblomstring i disse dage, bl.a. med mange nye tilflyttede børnefamilier.

OM ÆRØ
Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'. Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse.

Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.