Langebro 12, 5985 Søby Ærø

DEJLIGT HUS I HJERTET AF SØBY

Med bymøllen tronende i baggrunden og Dagli’ Brugsen i umiddelbar nærhed, så finder vi næppe en mere central placering i den ældre del af Søby.
Og Langebro 12 er da også byens gamle bageri; det vidner den gamle, originale - stadig fungerende - bageovn om.

Indeholder: Ejendommen, der består af hovedhus, hal og væksthus, kan tilgås fra hoveddør, men oftest er det bagindgangen eller værkstedsdøren, der anvendes. Fra bagindgangen et dejlig åbent køkken-/alrum. Videre herfra et lyst og rummeligt kontor og via fløjdøre det store master soveværelse. Det flisebelagte badeværelset er praktisk og nyt. Bemærkes skal en forholdsvis stor viktualiekælder, stort værksted og fyrrum/vaskerum. Hallen er stor og praktisk og åbner op for hobbies såvel som opbevaring.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Søby:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.