Vesterbro 10, 5970 Ærøskøbing

VILLA I EVENTYRBYEN - MED HØJT TIL LOFTET

Vi befinder os på fredelige Vesterbro, som går over i Vestergade - en af Eventyrbyen Ærøskøbings hyggeligste og travleste forretningsgader. Denne villa præsenterer sig udefra med store vinduespartier og skifertag. Indeni åbner huset sig med originale fløjdøre, højt til loftet, stuk i en del af huset og store, lyse rum.

Den dejlige gårdhave er aflang med mange solkroge og smukt anlagte pigsten og med bagudgang til Vråvejen.

Indeholder:
Huset tilgås fra gaden via rummelig entré med fløjdøre til den store stue. Fra stuen kommer du til køkkenet via endnu et sæt fløjdøre. Her luner en smuk, gammel brændeovn i hjørnet, og der er rigeligt med plads til spisebord. Fra køkkenet kommer du til den ene side ind i et stort, lyst værelse og til den anden ind i trappeopgangen. Den smukke trappe fører til hyggelig førstesal med stort repos med masser af indbyggede skabe. Herfra stort soveværelse, samt kammer. Rummeligt vaskerum tilgås fra trapperum og herfra fint badeværelse, samt værksted og udgang til baggården. Her finder du - udover dejlige frugttræer og smukke rosenbuske - et værksted, velegnet til opbevaring, cykler mm.

ÆRØSKØBING
Den næststørste by er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.