Strandhuse 5, 5970 Ærøskøbing

STRÅTÆKT IDYL I SMUKT OMRÅDE ET STENKAST FRA LÆKKER STRAND

Naturen føles rig og givende i Borgnæs. Fuglelivet er nærmest overvældende, de høje siv svajer i vinden og når morgensolen rammer, står alting i et gyldent skær.

Strandhuse 5 ligger lidt tilbagetrukket fra den billedskønne, stille rute mellem Ærøskøbing og Vindeballe. Stuehuset byder velkommen med stråtag og sprossevinduer. På den tilhørende mark ved siden af huset græsser et par får og en enkelt gås imellem nogle gamle træer. I hønsehuset ligger veltilfredse høns og ruger. Haven, der omgiver stuehuset, er himmelsk med et væld af blomster og fremstår frugtbar og gavmild.

Inde i huset oser det af gennemført hygge, bondehusidyl og rustik charme. Køkkenet og stuen er naturlige samlingspunkter, de mange venlige rum tillader, at man trækker sig tilbage til sit eget og førstesalen, hvor også master soveværelset ligger, åbner sig i et smukt familierum bygget til kip. Et havkig fra vinduet minder om, hvor tæt på vandet i virkeligheden er. Bryggerset og de to dejlige værksteder giver god plads til hobbies og opbevaring.

Indeholder: Huset tilgås enten fra bryggers eller entré fra forsiden af huset. Til højre i entréen et dejligt, lyst badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Til venstre det hyggelige køkken med plads til spisebord og slagbænk. Herfra rummeligt bryggers, samt den store stue med adgang til haven. Fra stuen fordelingsgang med plads til opbevaring, samt adgang til 3 gode værelser.
Førstesalen med familierum og master soveværelse tilgås fra entréen.

Om Borgnæs:
Borgnæs er et naturskønt område, beliggende mellem Ærøskøbing og Vindeballe. Her finder du en blanding af helårs- og fritidshuse beliggende tæt på Borgnæs strand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.