Græsvængevej 68, 5960 Marstal

SKØN VILLA I ORIGINAL STIL

Godt renoveret og godt beliggende i lille landsby "Græsvænge" blot ca. 2 km til Marstal by.

Huset er indflytningsklart og må benyttes både som helårsbolig og fritidsbolig. Husets størrelse og indretning lægger op til begge dele.

Ejendommen har nyere tag og vinduer, velholdt og lyst køkken, godt badeværelse med muret bruseniche, brændeovn mm. Der er foran huset en fin lille forhave og bag huset en hyggelig, flisebelagt baghave med kig over marker. Desuden er der flisebelagt indkørsel, skur, samt overdækning til grillen mv. Over for ejendommen ligger Græsvænges legeplads, som indbyder til leg og hygge året rundt. Der er ca. 2 km ind til Marstal med indkøb og skole - skolebussen holder lige uden for huset.


Indeholder:
Entré med smukt teglstensgulv lagt i mønster, soveværelse med god skabsplads og plads til dobbeltseng, spisestue med brændeovn og åben forbindelse til køkkenet. Køkkenet, som har gulvvarme, fremstår lyst og indbydende med sin meget velholdte stand. Desuden bryggers med udgang til gårdhaven og badeværelse med gulvvarme.

Fra køkkenet er der via trappe adgang til 1. sal, som indeholder en dejligt hyggestue samt et værelse.

Her får du meget for dine penge. En ejendom, som ganske enkelt skal ses!


Der er tilsluttet vand fra Ærø vand. Ejendommen opvarmes med el og brændeovn. Det er muligt at tilslutte fjernvarme fra Marstal Fjernvarmeværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø. Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.