Nørregade 22, 5960 Marstal

VELINDRETTET BYHUS CENTRALT I MARSTAL

Godt beliggende på stille vej - tæt på indkøb, skole mm. - Et velindrettet hus med overdækket terrasse og lille have.

Huset er velegnet både som helårsbolig og fritidsbolig.

Indretning:
Fra entréen går du ind i den lyse stue, hvor her er god plads til spisebord og sofa. Herfra adgang til endnu en stue/kontor, med kig til haven. Køkkenet er rigtig hyggelig, med spiseplads samt udsyn til haven. Via lille mellemgang, som har en dør ud til terrassen, kommer du ind i husets badeværelse, som har bruseniche og vaskesøjle.

Fra entréen kommer du via trappen til et dejligt repos, som indbyder til en ekstra lille hyggestue. Desuden indeholder 1. sal et godt værelse samt soveværelse med stor skabsvæg.

Bag ejendommen ligger en dejlig have, overdækket terrasse samt et udhus/værksted.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.