Tværby 12, 5970 Ærøskøbing

VILLA / FRITIDSHUS PÅ DEJLIG STOR GRUND

Pæn rødstendsvilla - på skøn naturgrund - godt tilbagetrukket fra hovedvejen - og godt beliggende i den "Blomstrende Landsby" - Bregninge.

Bregninge ligger ca. 5 km fra Søby By og få km til vandet og stranden på begge sider af øen.

Ejendommen er rummelig og velindrettet.

Kan anvendes som både fritidshus og som helårshus.

Indeholder:
Entré / fordelingsgang, flisebelagt badeværelse med badekar, bruser og gulvvarme. 3 værelser, stor stue med brændeovn, godt køkken med udgang til baghus med bryggers og trappe til 1 sal og nedgang til kælder, hvor der er træpillefyr. 1. sal er uudnyttet - så der er mulighed for at udvide boligen - hvis man har behov for det.

Eternittag er fra ca 1964. Termovinduer er plast og fra ca 2010 (2 vinduer er ca fra år 2000). Badeværelse og køkken er fra ca år 1995.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Der er træpillefyr, varmepumpe (luft/luft), tilsluttet offentlig spildevandsrensning samt vand fra Bregninge Vandværk.

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Bregninge:
Bregninge blev kåret som Danmarks første "Blomstrende Landsby" en betegnelse for en by i udvikling.
Byen får et flag med en blomst på hvid bund og betegner det grundlæggende niveau for en landsby i udvikling. Landsbyen kan herefter kvalificere sig til at få 5 blomster på flaget. Det kræver en meget aktiv og dynamisk udvikling af mange forskellige parametre på landsbybeboernes egne præmisser og lokalindsigt. Kriterierne er bl.a. indblik, udsyn, netværk og foreningsliv. Her bor en flok engagerede mennesker der vil noget med deres lokalområde og er stolte af det de allerede har nået og der er helt bestemt grobund for noget mere.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.