Tværby 7, 5970 Ærøskøbing

FRITIDS-/HELÅRSHUS - I DEN "BLOMSTRENDE LANDSBY"

Fin lille ejendom i Bregninge By. En lille landsby med gode busforbindelser bl.a. til Søby som ligger blot ca. 5 km fra ejendommen. Der er ligeledes kort afstand til naturen og stranden på begge sider af Ærø.

Ejendommen har dejlig stor have med redskabshus.

Et murstenshus med plasttermovinduer - god indretning - dejlig stor have med græs og træer.

Alt i alt - et nemt hus at holde - og er dermed også velegnet som feriebolig.

Indeholder: Lille entré med indgang til spisekøkken, stort soveværelse med indbyggede skabe, dejlig stor stue med brændeovn og forholdsvis god lofthøjde (1,95m under bjælker). Fra stue udgang til haven og overdækket terrasse / evt. garage. Fra køkken udgang til lille mellemgang som fører til huset badeværelse og til bryggers - hvor der er udgang til haven og trappe til 1. sal med et værelse/kammer - ellers uudnyttet.

Der er oliefyr, brændeovn, vand fra Bregninge Vandværk, tilsluttet offentlig spildevandsrensning.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM BREGNINGE
Bregninge er en rigtig dejlig landsby på det vestlige Ærø med ca. 200 indbyggere - overvejende bebygget på begge sider af landevejen, med enkelte beboede sidegader.

I 2010 fik Bregninge status af ’Blomstrende Landsby’ som den første i Danmark, som resultat af det stærke landsby-sammenhold og det gode naboskab, der præger beboernes livsførelse. Blomsterne sidder bogstaveligt ved byskiltet, så turister og andre kan se, at her kører man ind i en aktiv landsby. Her er man gode til at skabe udvikling og sammenhold.

I Bregninge finder du udover en spændende åben vejkirke, også gæstgiveri, populær butik, samt beboerhus og landsbyen er de sidste år blevet rigtig populær hos børnefamilier.

Om Søby:
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierende område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår turisme-projekter. Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger. Af international interesse er el-færgen, Ellen, der er i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el-færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg.

OM ÆRØ
Ærø kaldes ikke for ingenting ’Perlen i Øhavet’.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.