Østermarksvej 17, 5970 Ærøskøbing

CHARMERENDE VILLA MED SMUK UDSIGT

Bakket markidyl, som kun det sydfynske øhav kan levere, står til frit skue fra ejendommen på Østermarksvej 17. Her præsenteres du for en ejendom, der både kan fungere som villa og fritidshus, midt i Ærøs totale ro.

Selve huset står rankt og flot, og inde såvel som ude fremstår ejendommen i rigtig god stand bl.a. med termoruder fra 2018 i det meste af huset.

Ejendommen ligger centralt på grunden - omgivet af buske mm og naturligvis byder på en solrig terrasse mod syd. Herfra får du rigtig udbytte af omgivelserne - markernes forskellige nuancer og fårene, der græsser på genboens mark, garanterer den ypperste følelse af landlig idyl.

Til huset hører i øvrigt, drivhus og en muret garage med Nasau-port, som er velegnet som et lille værksted eller blot som et stort redskabsrum med masser af muligheder.

Inde i huset gemmer der sig et sandt skatkammer af gamle, charmerende detaljer. Bare i entréen bliver man forelsket i det flotte gulv og den snoede trappe, mens der i de to sammenhængende stuer skrues helt op for udsigten gennem de smukke vinduespartier. Derudover kan stueplan prale af et køkken, et flisebelagt badeværelse med gulvvarme og et bryggers, mens husets første sal åbner sig op med repos, værelse, stue og endnu et badeværelse. Om du tænker at flytte herud alene eller med påhæng, på fuld tid eller på ferier, så kan du givetvis finde masser af muligheder i planløsningen, der både giver plads til flere værelser og en kreativ indretning. Måske er du vild med charmen i køkkenet og de to badeværelser fra 1981, eller måske synes du det trænger til en opdatering, mens bryggerset faktisk stråler som den mere moderne addition. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at huset besidder sjæl på højeste plan.

Naturen spiller hovedrollen, og det er der så absolut ingen tvivl om. Østermarksvej er ikke specielt befærdet, så du får udsigten helt for dig selv, men det betyder selvfølgelig ikke, at det eneste du kan lave er at elske den dybe stille ro. Du befinder dig midt imellem Ærøs to hovedbyer, Ærøskøbing og Marstal, med 6-7 km til de respektive bymidter med indkøb, skole og alt hvad hverdagen behøver. Du kan komme dertil med den gratisbus, der praktisk talt stopper lige foran hoveddøren.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

MIDT-ØEN
Ærø er ikke en flad ø - sammenlignes ofte med en hval-ryg - og på toppen af 'ryggen' finder du midt-øen, med en hel stribe af større, velfungerende landsbyer: Olde, Tranderup, med Ærøs efterskole, Vindeballe, med egen kro, Bregninge, med kulturhus og populære overnatningssteder.

Bevæger du dig i sydvestlig retning, finder du Lille Rise, Dunkær og Store Rise, hvor øens elskede bryggeri ligger.

Øens nok mest populære natur-turistmål er Voderup Klint - her opleves naturen mere overvældende og kystlinjen mere dramatisk med rullesten og strande med diger, bølger. I umiddelbar nærhed, den hyggelige landsby, Voderup.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet- restauranter.

Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.

Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.