Møllevejen 41, 5960 Marstal

FLOT MURERMESTERVILLA TÆT PÅ SKOLE OG INDKØB

Denne smukke rødstensvilla ligger i meget kort afstand til Marstal skole og tæt på indkøb mm - samt få hundrede meter til strand og havn, med færge til fastlandet.

Villaen anno 1908 fremstår i en flot byggestil og er holdt i en pæn stand. Der er en flot forhave med græsplæne, flisebelagt indkørsel, carport med godt lille værksted / redskabshus. I den sydvendte baggård er der træterrasse og et haveskur.

Huset er med placering og sine store værelser og stuer oplagt til børnefamilien, eller til dem, som ønsker god plads til familien, når de kommer på besøg.

Indeholder: Entré med indgang til gæstetoilet, højloftet spisestue, dagligstue med godt lysindfald, stort soveværelse, ældre køkken med lille spiseplads og i køkken er nedgang til lille kælder. I forlængelse af køkken er der bryggers med udgang til sydvendt træterrasse. Der er ældre badeværelse med badekar. Via trappe til 1. sal kommer du til repos med udgang til en vestvendt altan. Desuden findes her to store værelser - det ene med adgang til to små kamre, som med fordel kan bruges walk-in-closet eller lignende. Desuden er der på 1. sal et godt loftrum.

Ejendommen fremstår med flot murværk, mange vinduer i pæn stand og med eternittag.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

BEMÆRK
Det faktiske fjernvarmeforbrug i 2019 var på kwh 14,281 / kr. 14.927,-

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.