Havnegade 6, 5960 Marstal

UNIK ANPARTSLEJLIGHED MED FANTASTISK UDSIGT OVER MARSTAL HAVN

BOLIG MED FANTASTISK UDSIGT OVER MARSTAL HAVN

På hjørnet ved Kongensgade og Havnegade, finder du denne spændende bolig beliggende på 1 sal.

Boligen har en perfekt og central beliggenhed, med fantastisk udsigt til vandet - over havnen, med færge og gratis busforbindelse lige udenfor døren.
Der er kun få hundrede meter til Marstal centrum, hvor du finder byens charmerende gågade, med små hyggelige butikker, restauranter og indkøbsmuligheder. En lille gåtur - så befinder du dig ved Marstals hyggelige og aktive havnemiljø, med flere reauranter, museer, fiskeri, lystbådehavn og den flotte strand ved Eriks hale med badebro og de idylliske badehuse.

Boligen er nyistandsat og fremstår lys og rummelig med 2 gode stuer, køkken samt fint badeværelse og soveværelse. Der er desuden skøn udsigt fra spisestue og værelset på frontsiden - hvor man rigtig kan nyde det travle havnemiljø. Vinduerne mod Havnegade istandsættes, så snart vejret tillader det.

EN IDEÈL ANPART - dvs. du ejer boligen, men deler forsikring og ejendomsskat med underboen.

VELEGNET SOM STUDIEBOLIG, HELÅRS- ELLER FRITSTIDSBOLIGIndeholder:
Fra gaden er der trappe til 1. sal - hvor boligen ligger til højre - og med indgang til lys og rummelig spisestue - højt til loftet med flotte trægulve, brændeovn og åben forbindelse til værelse og stue. Fra værelset er der adgang til godt badeværelse med toilet og bruseniche. Der er fra spisestue endvidere indgang til fint køkken, med ny dør til altan og nedgang til baggård med lille skur. Der er uudnyttet tagetage, som kan blive bolig - evt. med kviste - så udsigten fra tagetage også kan nydes.

EN LEJLIGHED MED UDSIGT - OG TÆT PÅ ALLE MARSTALS HERLIGHEDER

Der er tilsluttet Elvarme og vand fra Ærø vand.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som
fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder, som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter. På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.