Smedevejen 14, 5970 Ærøskøbing

SPÆNDENDE VILLA MED ALTAN OG CHARMERENDE HAVE – SKØN BELIGGENHED

Nu har I mulighed for at blive de heldige ejere af denne villa fra 1967, der har en fantastisk udsigt til åbne marker og havet i horisonten.
Villaen fremtræder i god stand med en vidunderlig have, der byder på flere hyggelige kroge og skønne terrassemiljøer, hvor også en havestue og en pavillon giver variation, når eftermiddagskaffen skal serveres ude.
Ejendommen er beliggende i udkanten af Ærøskøbings gamle bydel - og rundt hjørnet ligger strand, ophalerplads til både og lille bro.~ Herfra kan turen tages langs Molestien til havneområdet, med færge og indkøb.

Det er en sjældenhed at byer har bevaret den gamle bygrænse fra middelalderen ud mod det åbne land.~ Smedevejen 14 har en helt enestående beliggenhed som nabo til dette unikke sted, som også grænser op til blandet bolig og erhvervsområde.~ Ligeledes er der få hundrede meter til den gamle bydel og stranden / vandet ved Bøssehage.
Boligen har en god planløsning, hvor første sal fungerer som en soveafdeling med tre værelser og et badeværelse med adgang til et depot, og I tilgår alle rum fra repoet, der som flere af værelserne er opført med skabsplads.
På denne etage kan familiens medlemmer trække sig tilbage i ro og mag, og fra et værelse er der direkte udgang til en altan med den smukkeste udsigt over landskabet mod vest, hvor I med garanti kan se en spektakulær solnedgang.

I stueetagen er boligen indrettet med en stemningsfuld stue, hvor en del af lokalet er buet med vinduer ud mod haven og lofter i kip, så der opstår en lys og indbydende afdeling. Det vil være nemt at etablere et afslappende sofahjørne, hvor I kan mødes efter endt arbejdsdag, ligesom der også er god plads til spisebordet, og fra entreen kan I tilgå et gæstetoilet, et bryggers samt et skønt køkken. Her kan I lave mad i flotte omgivelser, hvor hvide elementer i en klassisk stil både giver god plads til opbevaring samt en dejlig æstetisk oplevelse, og der er også installeret alt i hårde hvidevarer.

Med denne ejendom får I den dejligste have, der vil være et paradis for jer med grønne fingre. Den består blandt andet af en græsplæne med spændende staudebede, mens I som allerede nævnt har den luksus at kunne vælge imellem flere charmerende udemiljøer, når det kommer til afslapning i det fri - og den kan både finde sted i skygge og i direkte sol.
Om det skal være den sydvendte solterrasse eller den overdækkede terrasse mod vest - det kommer måske også an på, hvornår på dagen I vil opholde jer ude, men en ting er sikkert: Omgivelserne er uovertrufne med både havestue og pavillon, ligesom der også er etableret et anneks med tilhørende skur. Der er selvfølgelig også tænkt på bilen, der kan holde i tørvejr i carporten, hvorfra I også har adgang til et værksted, mens endnu et skur er placeret for enden.

Her i udkanten af Ærøskøbing er der et åbent kig til markerne, mens havet også glimter i horisonten - I kan hurtigt finde vej derned, hvor stien går langs strandkanten hele vejen til Kragnæs. Det tager fem minutter at gå ind til byen, der med sine gamle gader er den rene idyl, og I har få minutters kørsel til supermarkedet, ligesom der heller ikke er langt til friskole og børnehave. Fra færgelejet sejler færgen til Svendborg, men hvorfor tage til Fyn, når I kan bo i så skønne omgivelser og blive en del af det fællesskab, som så naturligt opstår på øen?

Nu har I i hvert fald alle tiders chance for at bo i Ærøskøbing i en charmerende ejendom med en helt særlig have.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærøskøbing vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.