Nørrebro 6, 5985 Søby Ærø

VILLA / FRITIDSHUS MED PANORAMA UDSIGT

Midt i den lille hyggelige by - Søby, på Ærø´s nordspids - ligger denne rødstensvilla - med flot udsigt over Søby havn og vandet.

Der er få hundrede meter til havnen, lystbådhavn, legeplads og strand. Bageren er næsten nabo og supermarked, pizzaria, café/resaturent, færge til Als og Fyn - ja, det hele er i gåafstand. Desuden er der kort afstand til den flotte natur, stranden ved Østersøen og Golfbanen ved Skjoldsnæs

En velindrettet bolig med stueetage, fuld kælder, 1 sal - og med udsigt fra alle etager - og panorama udsigt fra den nyrenoverede 1. sal.

ET NEMT RØDSTENSHUS - MED PANORAMA UDSIGT


Indeholder:
Entré med indgang til badeværelse, stort soveværelse, dejligt nyere køkken med flot udsigt til vandet, stor lys sydvendt stue med trægulv og trappe til 1. sal. Fra entré er der nedgang til kælder med god ståhøjde - og bemærk - også med udsigt til vandet. I kælder er der vaskerum, fyrrum, lille værksted, disponibelt rum og udgang til haven.

1 salen ny renoveret i 2021 - med trægulve, loft til kip - 2 gode værelser og fantastisk stue med panorama udsigt over Søby Havn og vandet.

Desuden er der er fibernet indlagt fra Stofa og wi-fi styrret varmesystem.

Et gedigent fuldmuret villa - med nem og overskuelig have - og ejendommen kan overtages efter købers ønsker - dvs hurtig overtagelse er muligt.

En flot villa - med udsigt fra alle etager.


Der er oliefyr, tilsluttet offentlig rensningsanlæg samt vand fra Søby Vandværk


Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Søby:
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierende område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår turisme-projekter.
Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger. Af international interesse er el-færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el-færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg.

Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø. Mod vest finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere og du finder øens lille 'slot', herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.

Øvrige landsbyerne tæt på Søby er Leby, der bl.a. huser øens populære private børnehave, og Skovby, Ærøs måske mest idylliske landsby.

Ø-LIV
Det er ikke blot en trend i tiden, at folk gerne vil væk fra større byers stress og jag.
Nej, det er snarere en genopdagelse af, at livet ikke blot leves - men leves godt, praktisk, nært - på en ø. En genopdagelse af, at begreber som hjælpsomhed og omsorg trives i bedste velgående.
Hvad mener vi så, når vi siger, at drømmen er på en ø?
Jo, først og fremmest, at den ene by er lige så forskellig fra den anden, ligesom landsbyerne er det. Og foretrækker man 'eneboer'-tilværelsen, så er der også rig mulighed for at bo isoleret, men dog med naboer i tryg afstand.
For måler vi Ærø på livskvalitet og højt til loftet, så er der ikke det redskab opfundet, der kan måle det.
Men måler vi kvadratmeterne, jo, så er de til at overskue, med blot 36 km i længden og 15 km på det bredeste, så er køreturen hurtigt overstået. Men så er der alle de pragtfulde, snoede veje, der fører lige ind i ø-eventyret: Vejen til den lillebitte strand, vejen til udflugten og udsigten, vejen til landsbyen, vejen til klinten, vejen til det gode fiskested.
Det er derfor vi siger, at drømmen er på en ø!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.