Søndergade 55, Ærøskøbing, 5970 Ærøskøbing

FLOT OG VELBEVARET BYHUS I EVENTYRBYEN

Godt centralt beliggende ved det historiske Gåsetorv - i den særdeles hyggelige velbevarede by "Ærøskøbing" også kaldt "Eventyrbyen", finder du dette flotte byhus.
Ejendommen er opført i 1777, er fredet, og har udgang til de idylliske og brostensbelagte gader. Rundt hjørnet ligger det gamle torv med unikke butikker, cafeer og restauranter.

En lille gåtur derfra, finder du havnen med det gamle værft og færge forbindelse til Svendborg. Herfra er der gode stier hen til lystbådehavnen og den flotte og gode badestrand, Vesterstrand.

Idyllen forsætter inde - med indretning i gammel stil med blandt andet synlige bjælker og flotte lofter. I baggården er der et hyggeligt gårdmiljø med redskabsskur, skøn atmosfære og træterrasse samt bagudgang ud til Nørregade, hvor der mellem husene er slippe til den smukke Molesti som går hen til Ærøskøbing havn.

Ejendommen er desuden godt velholdt og veludnyttet.

ET FLOT OG VELBEVARET BYHUS NÆR ALT.

Indeholder:
Søndergade 55 byder velkommen ind til entré med indgang til det lille, flotte flisebelagte badeværelse med el-gulvvarme, og trappeopgang til første sal.
Der er fra entré ligeledes døråbning til stor og rummelig vinkelstue med spiseplads og godt udsyn til det "glade" liv i gadebilledet. Fra stue er der endvidere indgang til værelse, samt pænt køkken med udgang til den hyggelige gårdhave.

Førstesalen indeholder lille repos med indgang til godt værelse med udsyn til gaden samt uudnyttet loftrum.

BEMÆRK - Som en af de få ejendommen til salg i den velbevarede by - er denne ejendom fredet.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø Ærøskøbing vand.

Tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.