Tværgade 2, 5960 Marstal

BYHUS I SKIPPERBYEN

I Tværgade finder du en af de mest idylliske gader i Marstal. Her svajer stokroserne langs fortovet. Få skridt opad og du befinder dig midt på gågaden - og en lille spadseretur så befinder du dig ved vandet med den travle havn, den livlige lystbådehavn, "Det lille hav" og den smukke Eriks hale med de ikoniske badehuse.

På hjørnet mellem Toldbodgade og Tværgade - finde du dette rummelig byhus med lukket og ugenert baggård.
Størrelsen og den gode rumfordling giver huset mange muligheder, så der er plads til den lille familie. Rummene har desuden en fin størrelse, så de glimrende opfylder deres funktioner.

Fremhæves må den flotte udsigt over havet, som kan nydes fra opholdsstuen midt på førstes.

Ejendommen er pt. udlejet.

Indeholder:
Entré med indgang til depotrum og trappeopgang ti førstesal.
Rummelig og lys stue med synlige loftbjælker og åben forbindelse til pænt køkken, hvor der også er direkte udgang til den hyggelig gårdhave.
Fra stue er der endvidere indgang til lille gang, der fører dig videre ind til det fine flisebelagte badeværelse.

Førstesalen indeholder lille repos. Tre værelser og stor opholdstue/værelse med god skabsplads og flot udsigt over ø-havet.

OBS! Der bor en lejer på ejendommen, hvilket betyder lejelovens regler gælder, kontakt os for nærmere info.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.