Kirkevejen 42, Ommel, 5960 Marstal

RØDSTENSVILLA MED FLOT UDSIGT

I den lille landsby Ommel, tæt på den hyggelige og aktive Kleven Havn med joller og vildmarksbad - ligger "Solhøj", en pæn rødstensvilla med flot udsigt over markerne, Kleven og vandet.
Herfra er der ca.3 km indtil Marstal by med gågade, indkøbsmuligheder, skole, restauranter og museum mm.

Beliggenheden giver det bedste af alle verdener, havkik såvel som landsbycharme, og man undgår ikke at bemærke, at en af Ærøs populære cykel- og vandrestier går igennem dette hyggelige område.
Selve boligen er rummelig og fremstår lys og i pæn stand, både ind- og udvendigt. Bagtil er der sydvendt gårdhave med flisebelagt terrasse, hyggekroge samt flot udsyn og havkig.

Ejendommen er anvendelig både som fritids/helsårbolig.


Indeholder:
Entré med trappeopgang til førstesal og indgang til badeværelse, fint køkken samt hyggelig stue. Stuen er hyggelig indrettet med god plads. Her er der flot trægulv, brændeovn samt store vinduer ud mod sydvendt gårdhave. Via stuen har du indgang til to gode værelser. Køkkenet er placeret i udhus. Det er pænt og indrettet med en spisekrog. Herfra har du flot udsigt over markerne og vandet. Fra køkken har du endvidere udgang til sydvendt terrasse.

Førstesal indeholder lille repos med indgang til to disponible rum (værelser) og uudnyttet loftrum. Bolig på 1. sal er ikke registreret på BBR og ikke annonceret i det oplyste bolig kvadratmeter. Desuden er det bebyggede faktiske areal større end oplyste på BBR. Der er 84m2 bebygget areal + 25m2 bolig på 1. sal = samlet bolig 109m2. Bemærk at ejendommen alene annonceres med 72m2.


Der er installeret varmepumpe, tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM OMMEL:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.