Oldevej 16, 5970 Ærøskøbing

LILLE HUS MED STRÅTAG - UDSIGT OVER MARKER OG ØSTERSØEN I HORISONTEN

På Midtærø - i Olde, en lille hyggelig landsby, ligger dette lille hus med stråtag, og med dejlig have, hvor der mod syd er god udsigt. Ejendommen ligger centralt i Olde, med få hundrede meter til "Olde Mølle", med gode muligheder for busforbindelse til Ærøskøbing, Søby og Marstal, og Ca. 3km til stranden ved Oldemark med gode fiske muligheder.
Herudover er der ca. 5 km til byen ved Ærøskøbing og ca .12 km til enten Søby eller Marstal.
Foran ejendommen er der mulighed for at parkere bilen.

Indeholder:
Fra hoveddøren træder man ind i entréen, hvorfra der er indgang til køkken, badeværelse, sydvendt stue med brændeovn og flot udsigt over marker og Østersøen i horisonten. Der er stort nydeligt soveværelse med godf skabsplads (Soveværelse er ikke registreret på BBR). I forlængelse af huset er der et redskabshus. Der er lille overskuelig have ved siden af og foran ejendommen.

Der er tilsluttet elvarme, varmepumpe og vand fra Ærø vand.

Tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MIDT-ØEN
Olde er en landsby, på Ærø´s midte.
Ærø er ikke en flad ø - sammenlignes ofte med en hval-ryg - og på toppen af 'ryggen' finder du midt-øen, med en hel stribe af større, velfungerende landsbyer: Olde, Tranderup, med Ærøs efterskole, Vindeballe, med egen kro, Bregninge, med kulturhus og populære
overnatningssteder. Bevæger du dig i sydvestlig retning, finder du Lille Rise, Dunkær og Store Rise, hvor øens elskede bryggeri ligger. Ved Risemark Strand - en dejlig sandstrand delvist dækket af mellemstore og store sten og en havbund primært bestående af fint sand - står Ærøs vindmøller, der forsyner øen med vindenergi. Tæt på øens måske mest populære natur-turistmål, ligger Voderup Klint - her opleves naturen mere overvældende og kystlinjen mere dramatisk med rullesten og strande med diger og bølger I umiddelbar nærhed, den hyggelige landsby, Voderup.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.