Havnevejen 8, 5985 Søby Ærø

REGULÆRT HUS - MIDT I VIRKELYSTNE SØBY

Hus fra 1955 med masser af muligheder - med stor have, hvor den ene halvdel er frugtbar køkkenhave.

Huset er trukket et godt stykke fra hovedvejen, så der er ingen trafik forbi, og det ligger med udsigt til det dejligste grønne område og fra 1. sal med udsigt til havnen.

Ærøs travleste havn, med færge til både Faaborg og Fynshav, ligger lige om hjørnet - og både indkøb, offentlig transport, sandstrand og den skønneste natur ligger i umiddelbar nærhed og kun et "godt slag" - ca 5km - fra Golfbanen.

En pænt hus i tre plan, beliggende i grøn og hyggelig oase.

Indeholder:
Husets beboelse er på 102 m2 og der er mulighed for at indrette yderligere familierum/værelser på førstesalen, hvor over 50 m2 står uudnyttet.
Endvidere et lille udhus, velegnet til cykler, redskaber mm. og plads til at parkere ved siden af huset.

Der er adgang til huset via trappe til hoveddør og kælderdør. Hoveddøren fører ind i fordelingsgang, der giver adgang til autentisk køkken med trappe til kælder.
Køkkenet har udsigt over grønt område. Derudover leder gangen ind i to lyse en suite stuer med udsigt over haven - velegnede til henholdsvis spisestue og opholdsstue/familierum - samt master soveværelse med indbyggede skabe, badeværelse og trappe til 1. sal.

På 1. salen findes et uudnyttet område, samt to værelser af god størrelse, hvorfra der er havkig.

Den charmerende kælder indeholder viktualierum, vaskerum, værksted, samt yderligere to rum af god størrelse.

OM SØBY
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierede område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår virksomheds- og turisme-projekter.
Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger.
Af international interesse er el-færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el- færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg..
Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø.
Mod vest finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere og du finder øens lille 'slot', herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.

OM ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet- restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang - dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv - så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Der er tilsluttet vand fra Ærø vand. (Elvarme, varmepumpe, brønd osv. )

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.